Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Fashion tips


Γεια σας:) 
Μετά από ταινίες και θεωρίες συνωμοσίας, είναι ώρα να ασχοληθούμε και με το κύριο θέμα του blog,
την μόδα.
Σήμερα σας έχω κάποια σημαντικά fashion tips που θα ήταν καλό να ακολουθείτε:

1) Μάθετε τι πρέπει να κρύβετε.Πρέπει να ακολουθείτε μια στρατηγική στα ρούχα που επιλέγετε. Αν επιλέξετε να φορέσετε μπλούζα με ανοιχτό ντεκολτέ, τότε κρύψτε τα πόδια φορώντας ένα μακρύ παντελόνι και το αντίθετο. Το ίδιο ισχύει και με τα ρούχα που είναι ανοιχτά στην πλάτη. 
Μην κάνετε ποτέ και τα τρία αλλιώς που θα είναι το μυστήριο? Αυτό συμβουλεύει η στυλίστας της την Angelina Jolie και αυτή το ακολουθεί πιστά. 

2) Όταν φοράτε όλα τα ρούχα σας σε μια απόχρωση μπορείτε να δοκιμάσετε διαφορετικά υφάσματα για να μην φαίνονται μονότονα. Επίσης μπορείτε να διαλέξετε αξεσουάρ όπως τσάντες η φουλάρια σε έντονα χρώματα αν το σύνολο σας είναι μαύρο ή το αντίθετο αν το σύνολο σας είναι φωτεινό. 

3) Πάντα πάρτε ένα νούμερο μικρότερο στα τζιν. Μπορεί όταν το δοκιμάζεις να σου είναι στενό αλλά με τον καιρό θα ανοίξει και μετά θα σου είναι μια χαρά.

4) Όταν φοράς λευκά ρούχα, καλό θα ήταν να φοράς σουτιέν σε χρώμα του δέρματος. Είναι το μόνο που πραγματικά δεν ξεχωρίζει. 

5) Φόρα μαύρα ρούχα, αλλά μην το παρακάνεις. Μπορεί να σε παραμυθιάσαν ότι φορώντας μαύρο θα φαίνεσαι ποιο αδύνατη αλλά στην πραγματικότητα η διαφορά δεν είναι και τόσο εμφανής. Καλό το μαύρο αλλά λίγο χρώμα χρειάζεται στη ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου