Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Χειρότερες ταινίες #1


Γεια σας:')
Σήμερα θα κάνουμε μια λίστα με τις χειρότερες ταινίες που υπάρχουν. (Όταν λέω χειρότερες εννοώ με την ποιο πολύ βία,αίματα κτλ. και όχι αν είναι ωραία ή όχι)

Πολλές από αυτές εγώ προσωπικά δεν τις έχω δει αλλά έχω ψάξει το σενάριο,εικόνες, και uncut trailer  για να πάρω μια πρώτη γεύση.

1) The serbian film


Πραγματικά δεν έχω διαβάσει κάτι ποιο φρικτό. Έχουν δει πολλά τα μάτια μου αλλά κάτι τέτοιο ποτέ δεν φανταζόμουν. Αίματα κυριαρχούν σε συνδυασμό με βιασμούς μικρών παιδιών και γυρίσματα μιας πορνοταινίας. Εγώ ξεκίνησα να την βλέπω full στο youtube, χωρίς να πρόκειται να την δω μέχρι το τέλος αφού πέρναγα τις σκηνές να δω πάνω κάτω τι υπάρχει μέσα και πραγματικά μετά τα πρώτα δύο λεπτά άλλαξα γνώμη. Όσο σκληροί και αν είστε σας προειδοποιώ μην το δοκιμάσετε.
Βία 10/10

2) Αντίχριστος



Εντάξει δεν φτάνει σε κανένα βαθμό το serbian film παρόλο που έχει επίσης πολύ σοκαριστικές σκηνές. Θέλει γερό στομάχι αλλά είναι "τέχνη" όπως το χαρακτηρίζουν πολλοί και αξίζει να παρακολουθήσετε.
Βία 9/10

3) Το κορίτσι με το τατουάζ


Πάμε σε κάτι ποιο χαλαρό σε σχέση με τα δύο πρώτα..Λοιπόν το κορίτσι με το τατουάζ (όσο εμπορική ταινία και αν είναι) είναι πολύ βίαιο. Περιέχει μια πολύ σκληρή σκηνή βιασμού και είναι ταινία που βασίζεται σε σεξουαλική διαστροφή. Βέβαια αυτό δεν είναι το κύριο θέμα της ταινίας το οποίο είναι εξιχνίαση φόνου και άνετα μπορούν να το παρακολουθήσουν όσοι είναι 14+
Βία 7/10

4) Pink flamingos


Εδώ αποχαιρετούμε τυχόν τέχνη από τα παραπάνω και φτάνουμε στην ανωμαλία. Δεν αξίζει να παρακολουθήσετε, ειδικά αν είστε φιλόζωος δεν σας την συστήνω
Βία 5/10 (αλλά πολύ αηδιαστικές σκηνές)

5) Shame


Λοιπόν εδώ δεν υπάρχει κάτι ιδιαίτερα βίαιο εκτός από τις δεκάδες ερωτικές σκηνές που ξεπερνάνε το όριο σε μια ταινία. Γυμνό και σεξ χωρίς όμως κάποια διαστροφή ή αίματα οπότε η ταινία βρίσκεται στη 5η θέση της λίστας. Βαθμολογήθηκε 17+ χωρίς όμως σοβαρό λόγο. Και για όσους λένε ότι η ταινία είναι soft porn έχω να πω ότι κάνουν λάθος.
Βία 4/10


Έχετε δει κάποια από αυτές? Ποια είναι η γνώμη σας?
Φιλάκια<3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου